mandag 17. oktober 2011
av utenlandske interiørmagasiner
abonerer jeg på RUM -
min favoritt number one!
av de norske får jeg elle decoration
& rom 123 i min postkasse
hva er ditt favorittmagasin -
eller kanskje du har flere!?
fin ukestart til deg som titter innom
meg & kaffekoppen!
*smil

20 kommentarer:

Høytrykk sa...

Jeg abonnerer på rom123 og BoBedre, mine norske favoritter. Dessuten pleier jeg å kjøpe BoligMagasinet. Sistnevnte liker jeg skikkelig godt!

Vakkert bilde av teakbordet og den fine fine koppen under her. Love it! ♥

Landcharm sa...

Jeg kjører på med det meste. BoligDrøm, Lev Landlig, Elle, Maison, Lantliv, Rom 123, BoligPluss og Interiørmagasinet. Blir litt mye av og til kanskje....men jeg bare må ha.

creando sa...

Absoluta favoriter är Boligmagasinet, Bolig Pluss och Plaza Interiör. Men för att vara helt ärlig så läser jag nästan alla.... Kramar Kicki

loppelilla sa...

Hei Moa!! Skal akkurat til å kose meg med RUM som eg òg abbonerar på no....Syns det er eit nydeleg blad! Elles er Elle decoration den norske favoritten:))
Tusen takk for fine, fine ord!:)) ..snille deg:)) Klem

Therese sa...

Elle decoration er den norske favoritten, abonnerer også på Interiørmagasinet (må ha litt tradisjonelt/klassiskt også..).
rom123 går jeg sjelden glipp av :O)

Av utenlanske varierer det litt... RUM har jeg ikke kjøpt tideligere, ble litt fristet nå.

Nå sitter jeg her i tussemørket...
Kun 3 lamper i stua (og den ene tror jeg er på vei ut igjen..) Er på jakt etter ny(-e) lamper - har desverre en tendens til å falle for litt kostbare lamper.... uff uff
For se hva det blir til :O)

God mandagskveld til deg,
klem

Josefine sa...

Hei på deg Moa

Rum er et flott blad, liker godt Elle også:)) Ellers må jeg si at jeg nesten kjøper meg til fant hver gang de ulike bladene kommer ut. Tror ikke jeg våger å tenke høyt engang hvor mange ulike jeg kjøper i løpet av et år, huff.

Alltid inspirerende å titte innom deg og kaffekoppen, klemmer fra meg

Martha sa...

Hei fine Moa:)
Jeg abbonerer på elle,elle decoration og costume..
men jeg kjøper langt mer hver måned..hi hi..boligmagasinet og skøna hem liker jeg godt..OG interiørmagasinet..de har jo og så fine reiserepotasjer..
Må sjekke ut RUM da..
Fin mandagskveld til deg..
Jeg har en syk liten hund på fanget..urinveisinfeksjon..stakkars liten!!
Klem:)

Frk.Virrum sa...

Rom123, BoBedre og Bolignytt her...i overkant mye...men men...

chili og kjærleik sa...

Rom 123 og svenske Family Living er mine favorittar! Abonnerer på det første og vurderer å teikne abonnement på det andre.

e sa...

Jeg abonnerer på Boligliv (DK) og Rom123. Kjøper også Boligpluss, Costume og er liker BoligPluss veldig mye ;)

Nordlys sa...

Jeg abonnerer på Elle Decoration fast, og så er jeg litt til og fra med BoBedre. Lillesøster abonnerer på Rom 123, så da får jeg lest det hos henne! :)
Kunne tenkt meg å abonnere på Mamma også egentlig, men det er så dyrt, og så er det jo så mange iteriørblader som frister... ;)
Har lest litt RUM hos en god venninne, og det er et utrolig flott blad, som jeg kanskje må sjekke ut enda en gang, hi hi...
En god klem til deg!

Signe sa...

Jeg abonnerer på rom123 og BoNytt, men BoNytt har jeg sagt opp, det ble litt for 'fancy' for min smak. Men da har jeg prøvd i alle fall!
Ellers liker jeg nykommeren Isabella med interiør og mat også kjøper jeg BoligDrøm hver gang forsiden fanger. I tillegg har jeg akkurat vunnet et helt års abonnement på Studio så da blir nok det også flittig lest her i heimen.

Men jeg leser ingen langveisfarende blader her i huset utenom at jeg hamstrer favnen full hver gang vi er i Nederland.

Ha en finfin mandagskveld Moa :)
Signe

Anya adores sa...

Jeg elsker Living Etc fra London - men man kan ikke få det i DK - herfra elsker jeg også Rum - det er det bedste.
Tak fro din søde kommentar om mine billeder Moa - ha' en super fin tirsdag,
Knus Axxxx

malinsinteriør sa...

Rum så veldig bra ut, må kanskje prøve å kjøpe det en gang. Selv leser jeg norske Elle decoration og det nye bladet Studio. Leste en del Bonytt før, men har blitt lei av det.

Lidyll sa...

Hei søte!
...ja, tenkt...hadde liksom sagt til meg selv at jeg ikke trengte handle mer blader, sår det var så mye flott inspirasjon på nett..meneh...*kremt*

...jeg abbonerer på rom123 og elle decoration. Elle decoration har jeg abonnert på siden jeg var tenåring*hihi* og i tillegg handler jeg ofte litt ut i fra hvilket blad jeg faller for i butikken ut over det...men jeg blar alltid litt i dem først, så ikke forsiden skal lure meg*ler*


Ønsker deg en fiiiiiin dag, søte du!
Stooor klem*smiler*

MiaNostalgia sa...

Er litt "magasin junkie" og abbonerer på rom 123, Kamille og Kamile Mor & barn. Kjøper i tillegg ofte Elle decoration, Bolig magasinet, Bolig Liv, Costume, Elle + andre magasinet som frister der og da :-)
Klem

vibeke sa...

prøver liksom å kutte ned litt på innkjøp av interiørmagasiner men norske elle decoration er og blir et must!
leser rom 123 og et par andre på biblioteket og kjøper RUM når jeg er i byen for her på landet har vi det ikke : ) har faktisk ikke tenkt på at jeg kunne abonnere på RUM, spørs om jeg ikke må det : )

synes høsten er høytid for interiørmagasiner for min del, er nok den tiden på året jeg kjøper flest...da er det jo ekstra kos å sitte i stua med levende lys, varmt i koppen, krøllet sammen under gode tepper og fyr i peisen.

håper du nyter den vakre høsten vi har moa,
klem og kos

Interior Junkie sa...

I have subscription for rum :)

I love that magasine.
and I love that home from last pic :)

Interior Junkie sa...

I have subscription for rum :)

I love that magasine.
and I love that home from last pic :)

Kari Anne Marstein sa...

Mulig jeg ryker på et abonnement til nå skjønner jeg ; ) Har lest RUM noen ganger og synes jo det er veldig bra! Ellers liker BoligLiv, Boligmagasinet og ROM123. Elle er også bra. Av utenlandske liker jeg InsideOut fra Australia, Dwell fra USA og 101 Wohnideeen fra Nederland. Men blir jo dyrt da så leser ikke alle hver måned dessverre ; )